Αρχική Σελίδα

Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Οι εμπορικοί εξοπλισμοί ψύξης Yixue Guangzhou είναι επιχείρηση κατασκευαστών και εξαγωγέων των εμπορικών εξοπλισμών ψύξης για πάνω από 6 έτη.

 

Η επιχείρηση Yixue βρίσκεται στην περιοχή Baiyun, πόλη Guangzhou που είναι παίρνει μόνο 15 λεπτά draive σε Guangzhou Baiyun διεθνές Airpot. Το εργοστάσιό μας είναι διάστημα κάλυψης 7000sqm με 3 εργαστήρια. Εκτός αυτού, έχουμε μια μεμονωμένη αποθήκη εμπορευμάτων για την εξαγωγή της επιχείρησης. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας είναι περισσότερα από 400 αμερικανικά δολάρια εκατομμυρίων.

Η εστίαση επιχείρησης Yixue στην παραγωγή του κατασκευαστή πάγου, του εξοπλισμού ψύξης ανοξείδωτου, των εξοπλισμών ψύξης αρτοποιείων, του εξοπλισμού ψύξης υπεραγορών, της κρύας αίθουσας κ.λπ. που προσαρμόζονται σύμφωνα με το σχέδιό σας είναι επίσης αποδεκτή. Πωλούμε επίσης τα σχετικά προϊόντα, όπως το σκεύος για την κουζίνα. Τα προϊόντα Yixue όχι μόνο μοιράζονται την εγχώρια αγορά, αλλά και εξαγόμενος σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νοτιοανατολικής Ασίας, Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, το ευρωπαϊκό κ.λπ.

Κίνα Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η κατοχή της ισχυρής αίσθησης ευθύνης και πρωτοποριακού πνεύματος της επιστημονικής καινοτομίας, επιχείρηση Yixue θα συνεχίσει να παρέχει στα προϊόντα τη σημαντικές απόδοση, τη διατήρηση της ενέργειας και τη προστασία του περιβάλλοντος. Modling το εμπορικό σήμα από την ακεραιότητα, που χρησιμοποιεί την αγορά από την ποιότητα, πιστεύουμε ότι η ποιότητα είναι η γέφυρα της επικοινωνίας μεταξύ μας, το suport σας επιτρέπει σε μας για να είναι καλύτερους, και το turst σας μας καθιστά άγριους και άφοβους.

              

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2014 -- Η εμπορική Co. εξοπλισμών ψύξης Yixue Guangzhou, ΕΠΕ καθιερώνεται ως εμπορική επιχείρηση, εμείς κυρίως ψυκτική μηχανή εξαγωγέων και εξοπλισμοί ψύξης υπεραγορών.

2015 -- Άνοιξε ένα εργοστάσιο κατασκευαστών πάγου στο guangzhou με ένα άλλο εργοστάσιο κατασκευαστών πάγου που βρίσκεται στη Σαγκάη. Εκτός από, όχι μόνο εξάγουμε τους εξοπλισμούς refrigration ψυκτικών μηχανών και υπεραγορών, αλλά και εξάγουμε τον εξοπλισμό ψύξης ανοξείδωτου και την προθήκη αρτοποιείων κ.λπ.

2016 -- Άνοιξε ένα μικρό εργοστάσιο που είναι κυρίως εξοπλισμοί ψύξης ανοξείδωτου προϊόντων, η προσαρμογή γίνεται αποδεκτή επίσης. Εκτός αυτού, ανοίξτε ένα υποκατάστημα Shenzhen.

2017 -- Ανοίξτε ένα υποκατάστημα Dongguan που είναι κλειστό το 2019.

2018 -- Η περιοχή εργοστασίων δεν είναι αρκετή, έτσι κινούμαστε προς ένα νέο εργοστάσιο που έχει 8000m3. Φέτος, όχι μόνο παράγουμε τους εξοπλισμούς ψύξης ανοξείδωτου, αλλά και παράγουμε τους εξοπλισμούς ψύξης αρτοποιείων, εξοπλισμοί ψύξης υπεραγορών από μας.

2019 -- Επεκτείνουμε τη γραμμή παραγωγής μας στην ψυκτική μηχανή. Εκτός αυτού, παρευρεθήκαμε στην έκθεση FHM το 2019 στη Κουάλα Λουμπούρ ως εκθέτη.

2020 -- Προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα παραγωγής, αγοράζουμε μια νέα γραμμή παραγωγής και CNC μια κάμπτοντας μηχανή.

 

 

Στο futher, θα παρευρεθούμε σε όλο και περισσότερη ξένη έκθεση, πραγματοποιώ ειδικά στις νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες.

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : yxfridge

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Guangzhou Yixue Commercial Refrigeration Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις